Tervehdys!

Asun Ristinummella puolison ja kolmen kouluikäisen lapsemme kanssa. Muutin Järvenpäähän 10-vuotiaana ja vuosien aikana olen katsonut kaupunkia monelta kulmalta ja useasta eri roolista. Nyt 36-vuotiaana astelen innolla ja uteliaisuudella ensimmäistä kertaa ehdolle kuntavaaleissa.

Minulle tärkein juttu Järvenpäässä on sujuva ja turvallinen lapsiperheen arki. On mahtavaa asua kaupungissa, josta löytyvät pikkumatkan päästä tarpeellisimmat palvelut, mielettömät ulkoilumestat ja hyvät tyypit. Haluan, että kotikaupunkimme pitää jatkossakin kaikista asukkaistaan huolta: nuorista ja vanhoista, hyvin pärjäävistä ja tukea tarvitsevista, uusista tulijoista ja meistä jo kaupunkiin asettuneista.

Hyvinvointi- ja sosiaalipalvelut ovat ammatillisen osaamiseni ydintä. Olen koulutukseltani sosionomi YAMK ja opinnoissani suuntautunut sosiaali- ja terveysalan kehittämiseen ja johtamiseen. Työssäni liikun järjestökentällä ja vedän ruoka-aputoiminnan valtakunnallista kehittämishanketta. Aiemmin olen toiminut asiantuntija- ja asiakastyötehtävissä sosiaalipalveluissa, päihde- ja mielenterveystyössä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: